Prijzenlijst Cryolipolyse

Cryolipolyse prijzen

BehandelingPrijs
1 kop€ 70,00
2 koppen € 140,00
4 koppen€ 250,00

Vet verwijderen zonder operatie!

 Cryolypolyse, de behandeling

De Cryolypolyse is een figuur corrigerende behandeling en dat houd in dat vetcellen aangetast worden door kou. Dit leid tot de ontwikkeling van een innovatief koelingsproces waarbij de vetcellen onder de huid sterk worden afgekoeld. Zodra je de behandelde vetcellen bevriest, sterven ze af en worden ze in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verdwijnt de vetcel permanent uit het lichaam. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig.

Cryolipolyse levert nauwkeurig gecontroleerde koeling om de vetcellen onder de huid aan te pakken.De behandelde vetcellen worden gekristalliseerd (bevroren), vernietigd en vervolgens verwerkt uw lichaam op natuurlijke wijze het vet en elimineert deze dode cellen.

Deze nieuwe technologie maakt gebruik van zorgvuldig geregelde koeling om precies die vetcellen te behandelen en te doden. In de weken na de behandeling verwerkt uw lichaam het vet en worden dode cellen op natuurlijke wijze afgevoerd. Na de behandeling zijn de vetcellen voorgoed verdwenen.

Na jaren van onderzoek kunt u erop vertrouwen dat cryolipolyse  behandeling gebaseerd is op wetenschappelijk bewijs.