[image src=”http://dare2bare.nl/wp-content/uploads/2016/04/skin-care-header-3.jpg” width=”” height=”” align=”” caption=”” link=”” link_image=”” target=”” alt=”” border=”0″ greyscale=”0″ animate=””]

Wat zijn hair extensions?

Hair extensions zijn strengen haar leverbaar in 85 verschillende kleuren en verkrijgbaar in 4 verschillende type haar stijl, lichte slag, slag of krul. Hair extensions zijn voorzien van een transparant, niet zichtbaar stukje wax dat met behulp van een tang wordt bevestigd aan je eigen haar.

Aangezien Hair extensions Eindhoven alleen met 100% echt haar werkt en gezet worden door een hair extensionspecialiste die in de eerste plaats kapster is, ziet het eindresultaat er mooi en natuurlijk uit. Na het zetten word het  goed in model gesneden waardoor er geen onderscheid meer is tussen je eigen haar en de hair extensions. Het in model snijden van de hair extensions is een van de belangrijkste onderdelen voor een verbluffend eindresultaat!

Hoelang kun je hair extensions dragen?

Hair extensions kun je circa 3,5 maand tot 4,5 maand dragen en dan moet je ze laten verwijderen.
Wanneer de hair extensions eruit moeten maak je een afspraak om de hairextensions te verwijderen. Om de conditie van je eigen haar te waarborgen wil ik je adviseren de hair extensions door Hair extensions Eindhoven te laten verwijderen. De wijze van het uithalen is minstens zo belangrijk als het zetten.  Dit gebeurt door middel van een niet-schadelijke vloeistof die de wax als het ware verpulverd waardoor de extensions er zo uitglijden. Op deze wijze wordt je eigen haar niet beschadigd.

Hoeveel extensions heb je nodig?

Er wordt vaak gedacht dat als je veel haar hebt dat je weinig extensions nodig hebt. Het is zo dat hoe meer haar je hebt hoe meer hair extensions je nodig hebt om een mooie verlenging te maken.

Voor een verlenging:
Fijn haar:          75 hair extensions
Normaal:          100-125 hair extensions
Dik haar:           125-150 hair extensions
Heel dik haar:  150-175 hair extensions
Voor volume heb je ongeveer 50-75 extensions nodig.

[button title=”Prijzen hairextensions” icon=”” icon_position=”” link=”http://dare2bare.nl/prijzenlijst-hairextensions/” target=”” color=”blue” font_color=”” large=”0″ class=”” download=”” onclick=””]