Cryolipolyse

Cryolipolyse, afvallen door vet bevriezing. Super effectief!

Wanneer je te veel vet op je heupen hebt en je krijgt het er met sporten en diëten niet van af, dan is cryolipolyse misschien iets voor jou. Tijdens een behandeling met cryolipolyse word lichaamsvet bevroren en op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf afgevoerd. Deze behandeling is geschikt voor mensen met overtollig vet op de buik, benen, billen en armen. Slechts 1 behandeling kan al een ventreductie van 5 centimeter op leveren. Afvallen door cryolipoylse, al na eerste behandeling verschil te zien!

Hoe werkt cryolipolyse?

Bij cryolipolyse word er lichaamsvet verwijderd door middel van bevriezing. Hiervoor zijn speciale apparaten ontwikkeld waarmee de behandelaar snel en eenvoudig het beste resultaat behaalt. Wanneer je de behandeling ondergaat wordt het cryolipolyse apparaat op de probleemzone geplaatst. Deze koelt de vetcellen af tot -9 graden. Hierna gaat het lichaam aan de slag om op een natuurlijke wijze de bevroren en kapotte vetcellen af te voeren uit het lichaam.

 

Het resultaat van cryolipolyse

Met cryolipolyse pak je moeiteloos de verschillende probleemzones aan. Cryolipolyse is eigenlijk geen manier om af te vallen maar om het lichaam in de juiste posities te krijgen, te shapen dus. Met 1 behandeling zie je al direct resultaat. In het algemeen geld de regel, hoe meer vet je hebt, hoe meer vet er met 1 behandeling word verwijderd. Na de eerste maand word het resultaat echt zichtbaar. Het lichaam heeft namelijk even de tijd nodig om alle kapotte cellen af te voeren. Na 2 maanden is het optimale resultaat bereikt. Wil je echt mooi in vorm komen dan kun je het beste naast cryolipolyse ook een dieet volgen. Zo bereik je het beste resultaat.

Meerdere probleemzones aanpakken

Het is prima om meerdere probleemzones tegelijk aan te pakken. Bijvoorbeeld de billen en de buik tegelijk. Echter word het afgeraden om dezelfde probleemzone snel weer opnieuw te laten behandelen. Het lichaam heeft tijd nodig om de cellen af te voeren en daarna te herstellen. Voor het beste resultaat houd je dus minimaal 8 weken tussen de twee behandelingen in.

 

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Voordat je begint aan een behandeling met cryolipolyse zal de huidtherapeut samen met jou bekijken waar de probleemzones liggen en bepalen wat jullie gaan doen. Wanneer aan de hand hier van een behandelplan is bedacht kun je van start. Om het apparaat te laten werken worden er gelpads op het lichaam geplaatst. Hierop worden de behandelkoppen bevestigd. Deze behandelknoppen werken als een vacuüm apparaat op de vetcellen. Het brengt de vetcellen terug naar -9 graden Celsius. De eerste minuten kun je wat druk en kou ervaren, dit zal na een paar minuten afnemen omdat de kou als verdovend werkt. Na de behandeling zal de huid wat rood zijn en voelt het natuurlijk koud aan. Ook kunnen er wat bloedvaatjes zijn gesprongen, dit trekt met een paar dagen allemaal weg. Na de behandeling kun je gewoon direct weer aan het werk gaan. Wel dien je genoeg water te drinken om de huid te laten herstellen en word er geadviseerd om binnen 48 uur minimaal een half uur te sporten. Dit bevordert de afvoer van de kapotte cellen en geeft een sneller zichtbaar resultaat.

Klik hier voor prijzen cryolipolyse in veenendaal

Alle behandelingen

Prijzenlijst Threading

BehandelingPrijs
 Wenkbrauwen€ 10,00
 Bovenlip€ 7,50
 Gezicht€ 20,00
 Wenkbrauw tinten€ 10,00
 Wimpers tinten€ 10,00
Hennabrows€ 25,00

Threading

Threading (ook wel epileren met draad genoemd) is een oosterse en huidvriendelijke methode van gezichtsontharing en wenkbrauw shaping.
Al jaren wordt epileren met draad voor onder andere wenkbrauwen gebruikt. De oorsprong ervan ligt in de Arabische landen en het Midden Oosten, maar wordt sinds een aantal jaar ook gebruikt in de westerse wereld en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire manieren van het verwijderen van ongewenste haartjes.
Het veroorzaakt geen ingegroeide haartjes en kan gedaan worden in alle delen van het gezicht. Het geeft geen littekens of verbranding en rekt de huid niet uit, zoals dit gebeurt bij andere ontharingsmethodes. Bij harsen of waxen wordt de huid opgerekt door hitte en kunnen er beschadigingen ontstaan. Hierdoor treedt er sneller rimpelvorming op. Epileren met draad is zeer hygiënisch, omdat er iedere keer een nieuw stukje draad word gebruikt. Ook is het 100% natuurlijk en worden er geen chemische middelen gebruikt.

Laserbehandelingen

Laserbehandelingen

 

BehandelingPrijs
Acne€ 60,00
Pigment€ 60,00
Huidverjonging€ 60,00
 Carbon peeling/dermapen€ 90,00

Prijzenlijst Cryolipolyse

Cryolipolyse prijzen

BehandelingPrijs
1 kop€ 70,00
2 koppen € 140,00
4 koppen€ 250,00

Vet verwijderen zonder operatie!

 Cryolypolyse, de behandeling

De Cryolypolyse is een figuur corrigerende behandeling en dat houd in dat vetcellen aangetast worden door kou. Dit leid tot de ontwikkeling van een innovatief koelingsproces waarbij de vetcellen onder de huid sterk worden afgekoeld. Zodra je de behandelde vetcellen bevriest, sterven ze af en worden ze in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verdwijnt de vetcel permanent uit het lichaam. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig.

Cryolipolyse levert nauwkeurig gecontroleerde koeling om de vetcellen onder de huid aan te pakken.De behandelde vetcellen worden gekristalliseerd (bevroren), vernietigd en vervolgens verwerkt uw lichaam op natuurlijke wijze het vet en elimineert deze dode cellen.

Deze nieuwe technologie maakt gebruik van zorgvuldig geregelde koeling om precies die vetcellen te behandelen en te doden. In de weken na de behandeling verwerkt uw lichaam het vet en worden dode cellen op natuurlijke wijze afgevoerd. Na de behandeling zijn de vetcellen voorgoed verdwenen.

Na jaren van onderzoek kunt u erop vertrouwen dat cryolipolyse  behandeling gebaseerd is op wetenschappelijk bewijs.

Prijzenlijst permanente make up

Behandeling

Prijs
Microblading€ 250,00
Powder/ombré brows€ 250,00
Eyeliner compleet€ 250,00
Eyeliner boven€ 150,00
Eyelinder onder€ 100,00
Lipliner€ 200,00
Full lips€ 250,00
Voor al deze behandelingen dient u tussen 4 en 6 weken een nabehandeling te nemen. Nabehandeling kost 50 euro

Wenkbrauwen verwijderen

Per behandeling€ 100,00

Tattoo verwijderen

Per behandeling€ 80,00

WAT IS PERMANENT MAKE UP (PMU)

Permanent make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook voor mannen die littekens willen camoufleren bijvoorbeeld in de wenkbrauwen of na een haartransplantatie maar ook voor een subtiele lashliner. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanent make-up vaak de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.
 
Permanent make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Permanent make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer! Het mooiste is wel als u afhankelijk van uw huidtype elke 9 tot 14 maanden een touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd.

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. De meest voorkomende behandelingen binnen de permanente make-up zijn wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Ook zijn er verschillende soorten naalden, met elke naald zijn er diverse technieken mogelijk, met weer verschillende effecten.

Doet een permanente make-up behandeling pijn?

De ervaring leert dat, met de mogelijkheden tegenwoordig om te verdoven, de klant de behandeling heel goed ondergaat, er kan verdoofd worden met Emla crème, deze kunt u op recept bij de huisarts aanvragen. Een tube van 5 ml is genoeg, deze moet 30 minuten voor de behandeling worden aangebracht, met uitzondering van de oogleden. PMU is een uitkomst voor velen!

Prijzenlijst wimperextensions

Wij maken gebruik van PerfectWimpers.

One by One€ 60,00
 Opvullen na 2 weken€ 25,00
Opvullen na 3 weken€ 35,00
3D€ 80,00
 Opvullen na 2 weken€ 35,00
Opvullen na 3 weken€ 45,00
Russian Volume€ 100,00
 Opvullen na 2 weken€ 45,00
Opvullen na 3 weken€ 55,00

Wimperlifting

BehandelingPrijs
Met tinten€ 55,00
Zonder tinten € 50,00

Wimperextension

 Wimperextensions zijn (valse/nep) wimpers die aan de eigen wimpers of oogleden worden vastgemaakt.De eigen wimpers worden verlengd (wimperverlenging) waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat.Het is net alsof de ogen al reeds opgemaakt zijn met mascara. Uiteraard is het effect niet na te bootsen met make-up.
Lange wimpers krijg je niet door make-up zoals mascara maar alleen door wimperverlenging. Het beste resultaat krijg je met de one-by-one methode.

One by one techniek

De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd.
Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn.
Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Niet elke wimpersalon brengt +/- 90 haartjes per oog aan. Dit is vaak aan de prijs te zien. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.

Speciale wimperlijm

Voor wimperextensions wordt een speciale wimperlijm gebruikt. De lijm is heel licht van gewicht waardoor eigen wimpers minder snel uitvallen en de nieuwe wimpers langer blijven zitten.
De lijm is, als deze droog is, bijna net zo flexibel als de eigen wimper. Hierdoor blijft de nieuwe gelijmde wimper beter zitten. De wimperlijm is ontwikkeld voor gebruik in het gezicht. Mocht er geknoeid worden is er niets aan de hand.
De wimperlijm is tevens oplosbaar met een speciale vloeistof. Hierdoor zijn de wimpers makkelijk te verwijderen. Ook deze vloeistof is veilig voor gebruik in het gezicht.

Gezicht en make-up reinigen

Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. Dit kan er voor zorgen dat de lijm wordt aangetast die gebruikt is bij het zetten van de wimperextensions. Kijk ten alle tijden op de verpakking van het reinigingsproduct.
Daarnaast is het af te raden om in de ogen te wrijven. Hierdoor kunnen eigen wimpers uitvallen waaraan wimperextensions zitten vastglijmd.
Laat wimperextensions verwijderen door een specialist en probeer het niet zelf.

Wimperextensions opvullen

Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren.
De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions.
Gemiddeld worden wimperextensions na 3 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden dan kun je het ook na 1 of 2 weken laten opvullen.

Wimperextensions verwijderen

Wimperextensions kunnen het best worden verwijderd door een specialist om ervoor te zorgen dat de eigen wimperhaartjes blijven zitten. De lijm moet met een speciale vloeistof worden los geweekt van de eigen wimper.

Wat kun je met wimperextensions wel en niet

In principe kun je alles met je wimperextensions. Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken, etc. Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna kan wel tot gevolg hebben dat de wimperextensions iets sneller los laten.
Wimperextensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Probeer de eerste 2 dagen, na het laten zetten van wimperextensions, bij het douchen de wimper niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimper uitval. Een wimperkrultang wordt afgeraden te gebruiken bij wimper extensions.

Prijzenlijst radiofrequentie

De volgende prijzen slechts een indicatie, per situatie kunnen de prijzen afwijken.

BehandelingPrijzen
Compleet gezicht€ 40,00
Compleet gezicht en onderkin€ 50,00
Onderkin€ 15,00
Buik en zwembanden€ 50,00
Cellulitis behandeling€ 50,00
Boven Armen€ 30,00
Billen€ 40,00
 Huidverbetering door middel van laser behandeling vanaf€ 50,00

Radiofrequentie

Radiofrequentie behandeling is een 100% natuurlijke behandeling voor huidverstrakking, minder rimpels en een verfijnde huidstructuur.
De huid wordt gemasseerd met een kop die een specifieke Radio Frequentie uitzendt.
Deze frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Bij voldoende warmteontwikkeling in de huid komen er speciale stoffen vrij: Heat Shock Proteins.
Deze stoffen zorgen op hun beurt voor een aanmaak van collageen.
Collageen is de bouwstof van de huid. De huid wordt steviger en compacter.

Effecten Radiofrequentie behandeling op lichaam en gezicht:

strakkere contouren
stevigere huid
minder lijntjes en rimpels
fijnere poriën
tegen acne

Voor wie is de Radiofrequentie behandeling geschikt?

Bij huidverslapping van het gezicht, de hals en het lichaam
Bij rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond
Bij grove poriën op neus, kin of voorhoofd

Voordelen Radiofrequentie behandeling:

Bijzonder effectief, snel resultaat
Eénmalige behandeling of een kuur
Volledige gezichtsbehandeling of deelbehandeling
Geen rode of geïrriteerde huid
Dus als je je stoort je aan rimpels, slappe huid op gezicht, hals of lichaam, acne, littekens, striae of cellulitis?

Er is een oplossing: de Radiofrequentie behandeling.

Prijslijst definitief ontharen

Definitief ontharen is 6 tot 12 behandelingen, vermelde prijzen zijn per behandeling.

Behandeling DamesPrijs
Hele lichaam€ 250,00
Benen € 100,00
Schaamstreek€ 100,00
Armen€ 80,00
 Oksels € 40,00
 Gezicht€ 40,00
Behandeling HerenPrijs
Rug€ 100,00
Borst/buik€ 100,00
Oksels€ 40,00
Wangen€ 30,00
 Nek€ 40,00

Definitief ontharen

Definitief ontharen
Definitief ontharen zorgt ervoor dat de overbeharing en/of ongewenste haargroei permanent gaat
Stoort u zich ook aan de haartjes op de bovenlip en/of kin?
Heeft u ook van die vervelende bultjes of ingegroeide haren na het scheren van de bikinilijn?

U bent niet de enige, veel vrouwen en mannen hebben last van ongewenste haargroei.

Hoe werkt definitief ontharen?
Definitief ontharen is een techniek voor het behandelen van ongewenste haargroei.
Het is een sterke lichtbundel, waarvan de energie wordt opgenomen door het pigment van de haar en wordt omgezet in warmte.
Het haarzakje wordt door deze warmte vernietigd, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Kan definitief ontharen altijd?
Nee, het haar moet voldoende pigment bevatten, anders kan de energie van de flits niet worden doorgegeven aan de haarwortel.
Hoogblonde, rode en grijze haren bevatten nauwelijks tot geen pigment en kunnen niet verwijderd worden.

Voor u begint met behandelingen is het belangrijk dat u minimaal 4 tot 6 weken voor uw behandeling niet meer epileert of harst.
Ook het gebruik van zonnebank of zelfbruinende producten is afgeraden. Probeer zo veel mogelijk uit de zon te blijven en bedek vooral de delen die je wilt behandelen.
Scheren kan geen kwaad. Belangrijk is wel dat de haarwortel in de huid blijft tot aan de laserbehandeling.

Hoe groeit haar?
Haarzakjes ontwikkelen zich door een ingewikkelde serie van activiteiten in de huid. Opmerkelijk is het wel dat niet alle haren tegelijkertijd groeien.
De groei maakt verschillende fasen: de groeifase, overhangsfase en de rustfase. De tijdsduur van ieder fase hangt af van meerdere factoren,
belangrijk is vooral de plek op het lichaam. Bijvoorbeeld: op de hoofdhuid zijn 90% van de haren in de groeifase en de haren op onze armen is dit 70%.
Tijdens de overgangsfase begint de omliggende huid de haarwortel te absorberen. Uiteindelijk komt de haar in de rustfase en zal uitvallen
en de proces begint dan weer opnieuw.

Hoe verwijdert laser het haar?
Het licht dat vrijkomt wordt door het pigment geabsorbeerd. Dit pigment bevindt zich aan de haar onder in het haarzakje.
De laser geeft zijn energie een fractie van een seconde vrij. Deze fractie van een seconde is echter lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en
kort genoeg om het omliggende weefsel te ontzien. De kop van het handstuk helpt je huid te beschermen door je huid goed te koelen tijdens het vrijkomen van energie.
Het diode licht dat op een diepte van 810 nm vrijkomt, is de ideale diepte om de haar te raken en de bloedvaten en weefsels te ontzien.
De verhitting van het haarzakje heeft als gevolg: vernietiging/beschadiging van het haarzakje.
De groei vertraagt en in de meeste gevallen is er ook een permanente vernietiging van het haarzakje.

Is het veilig?
Ja.
De laserinstellingen zijn zeer zorgvuldig gedefinieerd om de precisie,
diepte en locatie van het haarzakje vast te stellen. De kop van het handstuk is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls door goede koeling te ontzien.
Spookverhalen over verbrandingen etc. zijn niet van toepassing, integendeel.

Aantal behandelingen:
Gemiddeld zijn tussen de 6 en 10 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Doet definitief ontharen pijn?
Nee, men voelt het lichtbundel wel, maar het wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Elke flits voelt aan als een tikje op de huid.

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!