Prijzenlijst permanente make up

Behandeling

Prijs
Microblading€ 250,00
Powder/ombré brows€ 250,00
Eyeliner compleet€ 250,00
Eyeliner boven€ 150,00
Eyelinder onder€ 100,00
Lipliner€ 200,00
Full lips€ 250,00
Voor al deze behandelingen dient u tussen 4 en 6 weken een nabehandeling te nemen. Nabehandeling kost 50 euro

Wenkbrauwen verwijderen

Per behandeling€ 100,00

Tattoo verwijderen

Per behandeling€ 80,00

WAT IS PERMANENT MAKE UP (PMU)

Permanent make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook voor mannen die littekens willen camoufleren bijvoorbeeld in de wenkbrauwen of na een haartransplantatie maar ook voor een subtiele lashliner. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanent make-up vaak de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.
 
Permanent make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Permanent make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer! Het mooiste is wel als u afhankelijk van uw huidtype elke 9 tot 14 maanden een touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd.

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. De meest voorkomende behandelingen binnen de permanente make-up zijn wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Ook zijn er verschillende soorten naalden, met elke naald zijn er diverse technieken mogelijk, met weer verschillende effecten.

Doet een permanente make-up behandeling pijn?

De ervaring leert dat, met de mogelijkheden tegenwoordig om te verdoven, de klant de behandeling heel goed ondergaat, er kan verdoofd worden met Emla crème, deze kunt u op recept bij de huisarts aanvragen. Een tube van 5 ml is genoeg, deze moet 30 minuten voor de behandeling worden aangebracht, met uitzondering van de oogleden. PMU is een uitkomst voor velen!