Cryolipolyse

Cryolipolyse, afvallen door vet bevriezing. Super effectief!

Wanneer je te veel vet op je heupen hebt en je krijgt het er met sporten en diëten niet van af, dan is cryolipolyse misschien iets voor jou. Tijdens een behandeling met cryolipolyse word lichaamsvet bevroren en op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf afgevoerd. Deze behandeling is geschikt voor mensen met overtollig vet op de buik, benen, billen en armen. Slechts 1 behandeling kan al een ventreductie van 5 centimeter op leveren. Afvallen door cryolipoylse, al na eerste behandeling verschil te zien!

Hoe werkt cryolipolyse?

Bij cryolipolyse word er lichaamsvet verwijderd door middel van bevriezing. Hiervoor zijn speciale apparaten ontwikkeld waarmee de behandelaar snel en eenvoudig het beste resultaat behaalt. Wanneer je de behandeling ondergaat wordt het cryolipolyse apparaat op de probleemzone geplaatst. Deze koelt de vetcellen af tot -9 graden. Hierna gaat het lichaam aan de slag om op een natuurlijke wijze de bevroren en kapotte vetcellen af te voeren uit het lichaam.

 

Het resultaat van cryolipolyse

Met cryolipolyse pak je moeiteloos de verschillende probleemzones aan. Cryolipolyse is eigenlijk geen manier om af te vallen maar om het lichaam in de juiste posities te krijgen, te shapen dus. Met 1 behandeling zie je al direct resultaat. In het algemeen geld de regel, hoe meer vet je hebt, hoe meer vet er met 1 behandeling word verwijderd. Na de eerste maand word het resultaat echt zichtbaar. Het lichaam heeft namelijk even de tijd nodig om alle kapotte cellen af te voeren. Na 2 maanden is het optimale resultaat bereikt. Wil je echt mooi in vorm komen dan kun je het beste naast cryolipolyse ook een dieet volgen. Zo bereik je het beste resultaat.

Meerdere probleemzones aanpakken

Het is prima om meerdere probleemzones tegelijk aan te pakken. Bijvoorbeeld de billen en de buik tegelijk. Echter word het afgeraden om dezelfde probleemzone snel weer opnieuw te laten behandelen. Het lichaam heeft tijd nodig om de cellen af te voeren en daarna te herstellen. Voor het beste resultaat houd je dus minimaal 8 weken tussen de twee behandelingen in.

 

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Voordat je begint aan een behandeling met cryolipolyse zal de huidtherapeut samen met jou bekijken waar de probleemzones liggen en bepalen wat jullie gaan doen. Wanneer aan de hand hier van een behandelplan is bedacht kun je van start. Om het apparaat te laten werken worden er gelpads op het lichaam geplaatst. Hierop worden de behandelkoppen bevestigd. Deze behandelknoppen werken als een vacuüm apparaat op de vetcellen. Het brengt de vetcellen terug naar -9 graden Celsius. De eerste minuten kun je wat druk en kou ervaren, dit zal na een paar minuten afnemen omdat de kou als verdovend werkt. Na de behandeling zal de huid wat rood zijn en voelt het natuurlijk koud aan. Ook kunnen er wat bloedvaatjes zijn gesprongen, dit trekt met een paar dagen allemaal weg. Na de behandeling kun je gewoon direct weer aan het werk gaan. Wel dien je genoeg water te drinken om de huid te laten herstellen en word er geadviseerd om binnen 48 uur minimaal een half uur te sporten. Dit bevordert de afvoer van de kapotte cellen en geeft een sneller zichtbaar resultaat.

Klik hier voor prijzen cryolipolyse in veenendaal